Oprichting WABP IJlst is een feit!

De afgelopen weken is SBY druk bezig geweest met het duizend ogen project van de gemeente Súdwest-Fryslân. Er is een gesprek geweest met de gemeente en onze wijkagent Chantal Manten over het oprichten van een WhatsApp buurtpreventie groep. Dit gesprek heeft later geleid tot een informatieavond voor de WhatsApp buurtpreventie, waar onze wijkagent Chantal een presentatie gaf over de WhatsApp Buurtpreventie en hoe deze kan worden ingezet. Vele van jullie hebben uiteindelijk de oproepen voor het aanmelden bij de Whatsapp Buurtpreventie kunnen volgen op Facebook.

Inmiddels is de WhatsApp Buurtpreventie (WABP) IJlst een feit! De groep is aangemeld bij de overkoepelende site en bekend gemaakt bij wijkagent en de gemeente SWF.

Bent u niet toegevoegd aan de groep, maar had u zich wel opgegeven voor de WABP IJlst. Dan willen wij u vragen u nogmaals aan te melden. Mogelijk zijn de gegevens niet goed doorgekomen tijdens de technische storing.

Had u zich nog niet opgegeven voor de WABP IJlst? Maar wilt u alsnog deelnemen? U kunt u zelf nog aanmelden via onderstaand formulier! Een beheerder zal u dan zo snel mogelijk toevoegen aan de groep.

Uw naam (verplicht)

Uw mobiele nummer (verplicht)

Uw buurt (verplicht)

Wilt u beheerder zijn? (verplicht)
JaNee