Borden plaatsen WhatsApp Buurtpreventie

Even leek het spanning en sensatie in IJlst, voor wie rond half twaalf vanmiddag op de kruising van de Sudergoweg met de Westergoleane kwam. Men trof daar niet alleen de gemeente, mannen van handhaving & toezicht maar ook de politie aan. Samen met Stadsbelang IJlst waren zij naar deze kruising gekomen voor de plaatsing van het eerste WhatsApp Buurtpreventie bord in IJlst.

Na dit bord hebben wij in samenwerking met politie en gemeente een ronde gemaakt door IJlst om ook de andere vijf toegangswegen te voorzien van een WhatsApp Buurtpreventie bord. Dit zal er voor zorgen dat de WhatsApp buurtpreventie een stuk zichtbaarder aanwezig is in IJlst.

Dit succes hebben uiteraard te danken aan de tientallen deelnemers die zich hebben aangemeld voor de WhatsApp groep. De buurtpreventie is in korte tijd namelijk gegroeid naar 80 deelnemers uit elke hoek van IJlst! Zowel gemeente als Stadsbelang IJlst zijn erg tevreden met dit resultaat!

Naast de WhatsApp borden zijn er ook raamstickers beschikbaar gesteld door de gemeente. Wil je de WhatsApp buurtpreventie meer zichtbaar maken in jouw straat? Vraag dan de raamsticker aan via info@stadsbelangijlst.nl