Stadsbelang IJlst

Uw ideeën, onze woonomgeving

Sanne.

Sanne van Lienden

Mijn naam is Sanne van Lienden en ik ben in het dagelijks leven werkzaam als IT support professional. Geboren en opgegroeid in het westen en na een studie van een aantal jaar in Leeuwarden samen met mijn vriend Martin in 2014 naar IJlst verhuisd. Tijdens mijn studie en werk in Leeuwarden ben ik verliefd geworden op Friesland. De prachtige natuur, de mensen maar ook de mooie initiatieven hebben er voor gezorgd dat ik van Friesland ben gaan houden. Toen we in IJlst kwamen wonen voelde het voor mij dan ook als thuiskomen.

Halverwege 2016 ben ik gevraagd om plaats te nemen aan de bestuurstafel van Stadsbelang IJlst. Een groep met diverse achtergronden maar allemaal strijdbaar voor één doel: Een leefbaar IJlst voor iedereen. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Vanwege mijn achtergrond in de IT heb ik het bijwerken van de website en de Facebook van Stadsbelang IJlst op me genomen en zo probeer ik de inwoners van IJlst op de hoogte te houden van de onderwerpen die binnen Stadsbelang IJlst spelen.

slider-002

Sanne van Lienden

Secretaris.

Social media

Back to Top