Kenniscafé – Leve de vereniging!

 

Heeft jouw vereniging uitdagingen waar je wel hulp bij zou willen hebben? Loop je als verenigingsbestuurder wel eens vast en zou je met hulp van iemand met verstand van zaken aan de slag willen? Kom dan naar het (gratis) Kenniscafé!

 

Speciaal voor sport- en andere verenigingen in de omgeving van Woudsend organiseren Sport Fryslân en Doarpswurk het Kenniscafé. Samen brengen we de uitdagingen, die er bij jouw vereniging of dorpshuis spelen in kaart. Experts helpen je concreet op weg; tijdens het kenniscafé zelf, maar juist ook daarna door middel van begeleidingstrajecten. Het resultaat? Jullie uitdaging krijgt een concrete oplossing die gerealiseerd kan worden.

 

Voor wie is het Het Kenniscafé en een begeleidingstraject is niet voor iedere vereniging of dorpshuis weggelegd. Je moet namelijk wel zelf aan de slag willen met een uitdaging. Natuurlijk ontvang je daarbij alle ondersteuning die je nodig hebt. Zou dit iets voor jouw vereniging of dorpshuis zijn?

 

Kom je ook?

We nodigen je graag uit om langs te komen in het Kenniscafé op woensdag 6 april. Het is een laagdrempelige avond en je zit nergens aan vast. Kom ontdekken en ervaar of het iets voor jou en jouw vereniging is. We gaan met elkaar in gesprek, net als in de kantine of in het dorpshuis. Denk van tevoren alvast na met welke uitdaging jouw vereniging/dorpshuis zit. Aanmelden kan via https://sportfryslan.nl/kenniscafe-aanmelden/

 

 

Woensdag 6 april 2022 19.30 – 21.00 uur Woudsend