Stadsbelang IJlst

Uw ideeën, onze woonomgeving

Herman.

Herman Baudet

Het is een voorrecht te mogen functioneren in een Stadsbelangteam met zoveel kennis ,kunde , karakter en kwaliteiten. En nog es hardtstikke gezellig ook.
Mijn bescheiden inbreng bestaat uit niet altijd succesvolle pogingen me oprecht in te leven en leren begrijpen van de emoties die bij IJlst en de IJlsters leven. Zonder deze direkt te be- en veroordelen of noodzaak het ermee eens/ oneens te zijn.

De kracht van inlevingsvermogen geeft m.i. verhoudingen een stevige basis en diepgang,levert energie op en kan onze maatschappij sterker maken”.

IJlst is volop in beweging met een respectabel aantal verenigingen,organisaties en groeperingen met aktiviteiten op allerlei gebieden.
Dat levert een diversiteit aan inzichten die overeenkomsten vertonen maar ook tegenstrijdig kunnen lijken en het soms ook zijn.
Als we dat met z’n allen als een uitdaging beschouwen en niet als obstakel of beperking dan kunnen we een
aanvulling op elkaar worden.

Als “Stadsbelanger” staan we niet boven partijen , maar er gewoon tussenin, met beide benen op de grond. Aanspreekbaar voor een ieder die wat te melden heeft. IJlst samen “Groter” maken ,zonder met de meetlat te knoeien.

slider-002

Herman Baudet

Bestuurslid.

Social media

Back to Top